Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O belediye açıkladı! Emekli vatandaşlarına 5 bin TL nakit ödeme yapacak

Türkiye’de emeklileri çok yakından

Türkiye’de emeklileri çok yakından ilgilendiren sıcak gelişme Adana’nın Ceyhan ilçesinden geldi. Ceyhan Belediyesi tarafından yapılan açıklama da ihtiyaç sahibi ailelere 5 bin lira ikramiye verilecek. İşte ikramiye ile ilgili detaylar da belli oldu.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar seçimden önce vermiş olduğu söz sonrası, ‘İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye’ sözünü tutuyor. Kurban Bayramı için dağıtılacak olan 5 bin lira ikramiyenin belediye tarafından karşılanacağını açıklayan başkan Aydar, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye gelerek başvuru yapmalarını istedi.

5 BİN TL İKRAMİYE

Başkan Aydar, yaptığı açıklamada kişisel ve kurumsal olarak herkesin zor zamanlar geçirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

“Bu zorlukları hep beraber el ele omuz omuza vererek birbirimizi destekleyerek aşacağız. Kurban Bayramı’nda seçim döneminde söz verdiğim gibi ihtiyaç sahibi emeklilerimize herhangi bir mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorlayarak 5 bin lira ikramiyeleri dağıtacağız. Müraacatlar geldiğinde kılı kırk yararak ihtiyaç sahibi emeklilerimizi belirleyeceğiz. Bu tespitlerde tek kriter ‘ihtiyaç sahibi’ olmalarıdır. Sözüm sözdür. Ne söz verdiysek sağlam ve emin adımlarla hepsini yerine getirmeye devam ediyoruz”

 

A101 market zincirleri Anneler Gününe
Sıradaki Haber Calvin Klein ve Versace parfümler A101 marketlere geliyor! Bu tarihte gelen kapışacak