Resmi Gazete son dakika af yasası çıktı mı? Af yasası gelecek mi işte resmi görüşme

Resmi Gazete son dakika af yasası çıktı mı? Af yasası gelecek mi işte resmi görüşme
Türkiye'de yüz binlerce mahkum ve mahkum yakınlarını ilgilendiren haberde görüşme bugün gerçekleşecek. CHP genel başkanı Özgür Özel ile MHP genel başkanı Devlet Bahçeli bugün öğle saatlerinde bir araya geliyor. Görüşmeye...

Türkiye'de yüz binlerce mahkum ve mahkum yakınlarını ilgilendiren haberde görüşme bugün gerçekleşecek. CHP genel başkanı Özgür Özel ile MHP genel başkanı Devlet Bahçeli bugün öğle saatlerinde bir araya geliyor. Görüşmeye saatler kala da kulis bilgileri medyaya düşmeye başladı.

Toplumda yaşanan kutuplaşmaya karşı da siyasette de yeniden diyalog zemini oluşturmak ve bunu korumayı da kendisine misyon eden CHP geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme yaptı. Görüşme sonrasında Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne de iadei ziyarette bulunacağını ifade etti.

Toplumda oldukça da olumlu karşılanan bu görüşmeler sonrasında da bir adım daha atılarak  bugün CHP ile MHP, Genel Başkanlar düzeyinde bir araya gelecek.

Özgür Özel ile Devlet Bahçeli arasında görüşme yapılacak ve siyasette diyalog ortamının daha da iyileşeceği mesajı verilecek.

AF YASASI ÇIKACAK MI?

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Erdoğan Özel görüşmesinde de mahkumlara genel af konusunun da gündeme geldiği öğrenilirken Özgür Özel'in de 28 Şubat mağdurları üzerinden de bir af talebinin olduğu öğrenilirken bu talep sonrasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adalet Bakanını AK Parti Genel Merkezine çağırdığı ve bu konuyu görüşelim dediği bildirildi.
Bugün gerçekleşecek olan Özel Bahçeli görüşmesiyle de mahkumlara af konusunun da görüşüleceği ifade edilirken, Özel'in de Cumhur İttifakı ortağı Bahçeli'ye de af konusunda taleplerini ileteceği ve Bahçeli'den bu konuda destek isteyeceği öğrenildi.