Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TBMM’de karar alındı! O borçlar şipşak temizlenecek

Türkiye’de geçinmekte zorlanan milyonlarca

Türkiye’de geçinmekte zorlanan milyonlarca vatandaşa da nefes aldıracak haberler geldi. Buna göre de Meclis’te onaylanmasının ardından o borçların artık tamamı silinecek. Artan enflasyon ve zam yağmuru sonrasında da vatandaşlar geçim sıkıntısı yaşarken kirasını da zor ödeyen ve tenceresini de kaynatamayan milyonlarca vatandaş da borç üstüne borç yükleyerek ay sonunu getirmeye çalışmakta.

Geçim derdinde olan vatandaşlara güzel haber geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde onaylandı o borçların tamamı silinecek. TBMM’nin aldığı ve onayladığı sicil affı ve devlet destekli borç kapatma kredisi, borçlu vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Sicil affı kapsamında belirli şartları karşılayan vatandaşların borçları siliniyor.

Vergi borçları, trafik cezaları, SGK primleri gibi çeşitli kamu borçları bu affın kapsamına giriyor. .

BORÇLAR TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Devlet destekli borç kapatma kredileri ise, borçlu vatandaşların birikmiş borçlarını tek bir çatı altında toplamalarını ve daha uygun ödeme koşullarıyla ödemelerini sağlar.

Bu krediler sayesinde, vatandaşlar yüksek faizli borçlarını daha düşük faiz oranlarıyla yeniden yapılandırma imkanına sahip olur.

VATANDAŞA NEFES OLACAK

TBMM’nin onayladığı sicil affı ve devlet destekli borç kapatma kredilerinin de borçlu vatandaşların mali durumlarını da düzeltmelerine ve ekonomik olarak da rahatlamalarına yardımcı olabilmektedir.

VERGİ BORÇLARI, TRAFİK CEZALARI, PRİM BORÇLARI 

Sicil affı doğrultusunda da vatandaşların d vergi borçları, trafik cezaları, SGK primleri gibi çeşitli kamu borçları silinecek. Devlet destekli borç kapatma kredileri ise, borçlu vatandaşların birikmiş borçlarını daha uygun koşullarla yeniden yapılandırmasına olanak tanıyor.

Sicil affı, taşıt, konut, ihtiyaç kredileri ve kredi kartı borçlarını kapsayarak borçluların kara listeden çıkmasını sağlayacak bir düzenleme olarak değerlendiriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesince (ABB) Gölbaşı
Sıradaki Haber Türkiye’nin en büyük Tarım Kampüsü! BAKAP 24 Mayıs’ta yeniden ziyarete açılacak