Ankara Pursaklar Belediyesi 350 TYP işçisi alacak

Ankara Pursaklar Belediyesi 350 TYP işçisi alacak
Ankara'da TYP kapsamında işçi alımları devam ediyor. Başkentte Pursaklar Belediyesi tarafından gelen habere Toplum Yararına Programları (TYP) çerçevesinde 6 aylık dönem için çalışacak 350 erkek ve kadın işçi alımı yapıyor.Pursaklar...
Ankara'da TYP kapsamında işçi alımları devam ediyor. Başkentte Pursaklar Belediyesi tarafından gelen habere Toplum Yararına Programları (TYP) çerçevesinde 6 aylık dönem için çalışacak 350 erkek ve kadın işçi alımı yapıyor.

Pursaklar Belediyesi, İŞKUR tarafından düzenlenecek Toplum Yararına Destek Projesi (TYP) kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışmak üzere toplamda 350 erkek ve kadın personel alımı gerçekleştirecek.

Pursaklar Belediyesi tarafından gündeme düşen haber de; şartlara uyan ve iş arayan vatandaşların da, Pursaklar Belediye Başkanlığına gelerek İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünde başvurularını yapabileceğini duyurdu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ 350 TYP İŞÇİ ALIMI

İlana başvurabilmek için gerekli şartlar:

TYP kapsamında çalışma süresini doldurmamış olmak, Pursaklar’da ikamet ediyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli ve herhangi bir geliri olmamak, öğrenci olmamak (açıköğretim hariç), hane gelirinin asgari ücretin 1,5 katını (25 bin 500 lira) aşmaması gerekiyor.